-------------------------------------------Gebruik bovenstaand menu om direct naar de bestemming te gaan------------------------------------------------------

::: Niedersachsen :::    
lingen

::: Lingen

Als u Lingen binnenkomt (vanaf de 31) dan ziet u vlak voor het centrum een bordje met daarop het camperlogo. Dit is aan de lindenstrasse tussen twee rivieren in.
Goed verzorgde plek met alle voorzieningen aanwezig. 1 euro voor water, 1 euro voor afvalwater en 50 cent voor een paar uur elektra. Op deze stellplatze is ongeveer ruimte voor zo'n 10 campers.

Kiel

::: Kiel

Als u van plan bent om naar Zweden of Noorwegen te gaan. dan is de ferry van Kiel naar Gotenborg een heel goed alternatief voor de dure bruggen bij denemarken.
Deze boot vaart snacht's je kunt dan uitrusten, lekker doucen en ontbijten. en dat voor maar een paar tientjes extra. en het scheelt 700km rijden.
De ferry van stenaline vertrekt om 19:30 uit Kiel en komt dan om 9:00 aan in Gotenborg. Kijk voor meer info op www.stenaline.nl

   
::: NordRhein Westfalen :::    
Tecklenburg

::: Tecklenburg

Op de parkeerplek bismarkbucht aan de L504 zijn 5 camperplekken.
Deze camperplek ligt op ongeveer een kilometer van het centrum. en direct aan een aantal wandelroutes, op deze routes kun je ook prima mountainbiken.
Hier zijn verder geen voorzieningen maar het kost ook helemaal niets.

 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

::: terug